[img style="position:absolute; left:-9999px;" alt="" ]https://mc.yandex.ru/watch/75505981[/img]

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності визначає правила отримання і накопичення, обробки та використання персональних даних, отриманих від Користувача інтернет-магазином https://trs.if.ua/, фірми ТзОВ «Територія сервісу», що знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 179.

Угоду про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Будь ласка, уважно прочитайте нашу Політику конфіденційності.

 

Персональні дані

  1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов'язання адміністрації сайту інтернет-магазину ТзОВ «Територія сервісу», щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати адміністрації сайту при реєстрації на сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення для придбання товару.
  2. Ми здійснюємо збирання лише тієї персональної інформації, яку споживач надає нам добровільно чи у випадку, коли така інформація потрібна для надання (покращення) наших послуг споживачу.
  3. Перелік персональних даних, необхідних для здійснення замовлення в інтернет-магазині:
  • ім’я та прізвище;
  • контактний телефон;
  • адреса електронної пошти;
  • адреса доставки/номер поштового відділення.

 

Для юридичних осіб:

  • назва організації;
  • ЄДРПОУ;
  • юридична адреса;
  • ІПН;
  • МФО.

 

Будь-яка інша інформація надається Користувачем на його розсуд.

 

Мета збору та обробки персональних даних

Персональну інформацію Користувача інтернет-магазин використовує для таких цілей:

  1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з інтернет-магазином;
  2. Надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки;
  3. Надання Користувачеві персоналізованих сервісів;
  4. Зв'язку з Користувачем, у тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання сервісів, надання послуг, а також обробки запитів і заявок від Користувача;
  5. Поліпшення якості послуг, зручності їх використання, розробка нових сервісів і послуг;
  6. Надання інформації про товари, послуги, що реалізуються ТзОВ «Територія сервісу», про рекламні акції, тощо;
  7. Проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

 

Умови надання доступу для обробки персональних даних

  1. Розкриття персональних даних Користувача відбувається при замовленні ним товарів в інтернет-магазині в тому обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення співробітниками магазину, які мають право обробляти персональні дані Користувачів.
  2. Користувач погоджується з тим, що адміністрація сайту має право передавати персональні дані таким третім особам: кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого в інтернет-магазині, включаючи доставку товару.
  3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та у порядку, встановленим законодавством України.

 

Зміна персональних даних

  1. Користувач може у будь-який момент змінити (оновити, доповнити) Персональні дані в особистому кабінеті або шляхом направлення письмової заяви на адресу office@trs.if.ua.
  2. Користувач у будь-який момент має право видалити Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу office@trs.if.ua.
  3. Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

 

Інформаційні розсилки:

  1. При реєстрації на сайті Ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про товари, майбутні акції, розіграші та інші заходи.
  2. Ви можете відмовитися від розсилки в будь-який момент, написавши в службу підтримки office@trs.if.ua.
  3. Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (SMS) на номер телефону, які зазначені вами при реєстрації або у своєму особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

 

Захист інформації

  1. Адміністрація інтернет-магазину вживає всіх необхідних організаційних та технічних заходів і засобів для захисту конфіденційності Користувачів.
  2. Доступ до інформації про Користувачів мають тільки ті співробітники, які підписали угоду про нерозголошення інформації про Користувачів третім особам, а також ті, яким необхідно виконувати робочі функції.

 

Додаткові умови

  1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.
  2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.
  3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до правил, Користувач повинен припинити користуватися сайтом, а також вимагати, щоб адміністрація сайту видалила його Персональні дані.